Houm pejdž

02.09.2007., nedjelja

Sretan ti rođendan, blože! (2. put)

Prvi pletački blog u Hrvata danas slavi svoj 2. rođendan!
Kad sam ga prije točno dvije godine otvorila, bila sam spremna na sve - na pljuvanje, na podsmijeh, na ruganje, ali sam isto tako znala da će biti i onih koji će ga dočekati s oduševljenjem. I prevarila sam se samo u jednom - onoga čega sam se bojala zapravo nije niti bilo, a blogeri su tako lijepo prihvatili ovaj blog da mi evo već pune dvije godine daju poleta i motivacije za dalje.
Prošla je godina bila jedna od natužnijih, zapravo najtužnija u mojem životu, a baš vi blogeri i oni stidljiviji, ali ipak redoviti posjetitelji ovog bloga tješili ste me (evo sad su mi krenule suze, ne pretjerujem, zbilja ste me ganuli svojim porukama podrške kad mi je bilo najteže), a tu je blogersku prijateljsku i ljudsku podršku Lorna čak materijalizirala predivnim crtežom, i svako malo ste vraćali osmijeh na moje lice kad bi me uhvatila tuga i jad. Hvala vam na tome.
Hvala vam i što ste mi gledali kroz prste u razdobljima kad je moja kreativnost bila zatrpana debelim naslagama depresije i niste mi zamjerali što vam ne nudim ništa novo.
Proteklih sam mjeseci upoznala podosta blogera i blogerica i uživo, a to mi je pak podiglo krila i usmjerilo vjetar u moja blogerska jedra :D
Moram priznati da sam se u ove dvije godine doista navukla na ovaj blog i da mi je zbilja teško zamisliti život bez ove moje male oaze u koju redovito navraćate vi, moji virtualni prijatelji i prijateljice :)
Nadam se da ćemo se još dugo družiti u ovoj našoj blogosferi, ali i uživo, te nam svima želim što uspješnije bloganje i blogersko prigovaranje sve dok nam prsti budu mogli tipkati, oči čitati, a uši slušati :D
I za kraj jedno iznenađenje - dovršila sam pončo i pripadajuću kapu za svoju najmarljiviju pomagačicu koja je prije dvije godine još bila malena vrtićka djevojčica, a sada je to već velika i pametna školarka koja je prvi razred završila s odličnim uspjehom:



- 18:30 - Komentari (36) - Link na ovaj članak