Houm pejdž

31.07.2007., utorak

Vratila se ja

Nije me bilo, odmarala sam se, plivala, kupala se i sunčala. Stigla sam maloprije doma nakon 12 sati vožnje i 10 dana apstinencije od virtuale.
Nemam snage za ništa smislenije od ovih par rečenica, umorna sam i puna dojmova, a sutra ću, nadam se, napisati jedan pošteni entry.
Velika pusa svima :-*
- 21:59 - Komentari (15) - Link na ovaj članak

08.07.2007., nedjelja

Kontemplativno-meditativni trenutak

Obožavam jutra, a najdraže mi je ustati prije svih i kontemplirati uz prvu jutarnju kavicu. I taman kad sam si sve izorganizirala da u jutarnjem miru sjednem za računalao i napišem ovaj post, eto ti meni moje ekipe koju radnim danom inače jedva jedvice izvlačim iz krevetića, tako da će ovaj post biti osjetno kraći nego što sam planirala.
Hvala svima na savjetima i prijedlozima za moje bebi pletenje! Nisam još odlučila što ću i kako ću, a htjela bih i haljinicu i dekicu i šeširić i benkicu i vesticu i...
Vidim da me pitate za onu majicu. Napreduje li? Naravno, već je odavno dovršena. Zašto je ne pokazujem? Zato što sam promašila ceo fudbal. Malo sad se podcijenila. Tako mi i treba kad radim napamet. Naime, majica bi savršeno pristajala nekome dvadesetak cm nižem od mene i dvadesetak kilograma mršavijem :D
No, neću je oparati, čuvat ću je za kćer, brzo će ona narasti pa će joj pristajati.
Naravno da me ovo nije obeshrabrilo, nastavljam dalje u revijalnom tonu, jednostavno si ne želim uskratiti radost ljetnog pletenja pamučnim koncem, pa ću, nakon što završim pletenje za mladu damu spomenutu u prethodnom postu, opet krenuti u pletenje majice za sebe. No, ovaj put ću pametnije (iako nisam Gibonni) i puuuuuno rupičastije.



- 07:28 - Komentari (26) - Link na ovaj članak